Luukissa uidaan ja juostaan jälleen kilpaa – viikonlopun swimrun-tapahtuma kerää kovia nimiä

Järvestä järveen swimrun -tapahtuman kisakeskus sijaitsee Luukin kartanon puistossa. Jani Kiri

Järvestä järveen swimrun -tapahtumassa Luukin ulkoilualueella sunnuntaina 9. elokuuta on mukana kovia nimiä.

Mukana ovat muun muassa olympiauimari Janne Blomqvist parinsa Markko Lehtosalon (Team Wins Rum) kanssa ja MM-swimrun kisakävijät ja radan ennätyksen haltijat Ville ja Jaakko Mäkelä (Team IF Solvalla vargarna). Miesten sarjassa nähtäneen kova kilpailu, koska mukaan ovat ilmoittautuneet myös hurjat triathlonistit Mika Luoto ja Ilkka Utriainen (Team Tuul Triahlon).

Sekasarjassa on mukana maailmallakin tunnettu ultrajuoksija Noora Honkala (Team HUUB Finland). Hänen hallussaan on Suomen ennätys 100 kilometrin ultrajuoksussa. Honkalan parina kisaa Jukka-Pekka Peltola.

Naisten sarjassa odotetaan myös jännittävää kilpailua, kun aiempien vuosien voittajat kohtaavat eri lajien huippuja.

Mukana ovat tänäkin vuonna muun muassa seikkailu-urheilijat Noora Pinola ja Henrika Backlund (Swimrun MM-kisojen kävijä), HyPy Triahlonin naisduo Susanne Heinonen ja Jaana Vaulamo sekä monen swimrun-kilpailun kultaisen pokaalin napanneet Hanna Jokinen sekä Suvi Tiainen (MamAdventure).

Nyt viidettä kertaa järjestettävän tapahtuman lähtö ja maali sijaitsevat Luukin kartanon puistossa. Osallistujat uivat järvestä järveen ja juoksevat järvien välisen matkan.

Reitti kiertää Luukin ulkoilualueella seitsemän järven kautta noin 13 kilometrin matkan. Uintia matkalle kertyy noin 2,1 kilometriä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut