Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Kyse on niin kutsutusta paloittelusurmasta" – poliisilta lisätietoa Helsingissä paljastuneesta epäillystä murhasta, josta vangittiin peräti 12 henkilöä

Helsingin poliisilaitos tiedottaa, että Helsingissä viime viikolla paljastuneessa henkirikoksessa on kyse niin kutsutusta paloittelusurmasta. Henkirikoksen epäillään tapahtuneen viime viikon (viikko 31) alkupuolella.

– Tässä vaiheessa tutkintaa on vielä liian varhaista kommentoida teon motiivia tai olosuhteita. Poliisi jatkaa kuulusteluja ja muita tutkintatoimenpiteitä, kertoo rikosylikomisario Juhani Vuorisalo Helsingin poliisilaitokselta tiedotteessa.

Todennäköisin syin murhasta epäiltyinä on vangittuna kaksitoista henkilöä. Poliisi tiedottaa asiasta lisää, kun se on esitutkintaa vaarantamatta mahdollista. Henkirikoksen uhri oli aikuinen mies. Helsingin käräjäoikeuden viikonloppuna vangitsemista epäillyistä kymmenen on miestä ja kaksi naista. Epäillyt ovat syntyneet 1970–1990-luvuilla.