Väsynyt, murtoveikoksi epäilty mies nukahti rappukäytävään Helsingissä

Helsingin Pukinmäessä murtauduttiin 4. elokuuta parin tunnin sisällä kahdessa eri paikassa autoon ja asuntoon. Automurtoa tutkitaan varkautena ja asuntomurtoa törkeänä varkautena. Molemmista rikoksista epäillään samaa päälle 40-vuotiasta miestä, kerrotaan Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa.

Automurto tapahtui noin kello 11.20. Pysäköidyn pakettiauton ikkuna rikottiin ja penkiltä vietiin laukku. Tekijä poistui paikalta. Laukku löytyi myöhemmin lähistöltä. Sisällä oli kuitenkin enää vain meikkejä. Esimerkiksi lompakko ja avaimet oli viety. Noin kello 12.45 asuntoon murtauduttiin terassin kautta. Naapuri hälytti paikalle poliisit, mutta tekijä ehti poistua paikalta. Asunnon kaappeja oli pengottu ja asunnosta anastettu omaisuutta, muun muassa elektroniikkaa, koruja, vaatteita ja astioita.

– Myöhemmin poliisi sai häiriötehtävän niin ikään Pukinmäkeen kerrostalon rappukäytävään. Poliisipartio löysi rappukäytävästä nukkumasta miehen, jonka tuntomerkit vastasivat auto- ja asuntomurron tekijästä annettuihin tuntomerkkeihin. Lisäksi miehen hallusta löytyi sekä autosta että asunnosta anastettua omaisuutta. Poliisi otti miehen kiinni ja palautti omaisuuden sen oikeille omistajille, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä Helsingin poliisilaitokselta tiedotteessa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut