Espoon terveysasemien puhelinpalvelu yhä ruuhkautunut – takaisinsoittoa voi joutua odottamaan pari vuorokautta

Espoon terveysasemien ajanvarauksesta ja koronalinjalta voi joutua tällä hetkellä odottamaan takaisinsoittoa jopa pari vuorokautta. Toni Tervo

Espoon omien terveysasemien ajanvarausnumero ja koronalinja ovat edelleen ruuhkautuneita. Tällä hetkellä muissa kuin korona-asioissa takaisinsoittoa voi joutua Espoon kaupungin mukaan odottamaan muutamasta tunnista jopa pariin vuorokauteen.

Espoon kaupungin tiedotteen mukaan puheluita ajanvarausnumeroon ja koronalinjalle tulee tällä hetkellä noin 2 100 päivässä. Puheluista noin 600 koskee koronaa ja loput 1 500 ovat muita asioita.

Puhelumäärä on edelleen noin 80 prosenttia suurempi verrattuna vastaavaan aikaan viime kesänä. Länsiväylä kertoi puheluruuhkasta edellisen kerran pari viikkoa sitten.

Puhelinpalvelut

Espoon sosiaali- ja terveyspalveluista toivotaan kiireettömissä asioissa soittamaan myöhemmin, jos asia voi odottaa.

Kiireellisissä muissa kuin korona-asioissa soitto arkisin kello 7–18 terveysasemien ajanvaraukseen (09 816 34500). Kuulovammaisten tekstiviestipalvelu toimii numerossa 040 639 3945.

Koronavirukseen liittyvä neuvonta ja ajanvaraus toimii niin ikään arkisin kello 7–18 numerossa 09 816 34600.

Muina aikoina voi soittaa päivystysapuun numeroon 116 117.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.