Espoolaisessa päiväkodissa kymmenille korona-altistus – myös kotihoitopalveluja tarjoavan hoivayrityksen työntekijä sairastunut

Espoossa on asetettu päiväkodin lapsia ja henkilökuntaa karanteeniin korona-altistuksen takia. Hoivapalveluja tarjoavan yrityksen sairaustunut työntekijä on puolestaan asetettu eristykseen. Kuvituskuva. Arkisto/Tiina Mutila

Espoossa on ilmennyt kaksi koronatapausta, joiden perusteella päiväkodin lapsia ja henkilökuntaa on asetettu karanteeniin sekä yksi hoivayrityksen työntekijä on asetettu eristykseen.

Tapaukset eivät liity toisiinsa.

Espoon kaupungin tiedotteen mukaan kotihoitoa tarjoavan hoivayrityksen työntekijä on saanut koronatartunnan. Henkilö on asetettu eristykseen, ja virukselle altistuneet yrityksen työntekijät puolestaan kotikaranteeniin.

Espoon tartuntatautiyksikön mukaan asiakkaat eivät ole altistuneet virukselle, mutta tilanne on tarkassa seurannassa.

Espoolaisen päiväkodin tiloissa on puolestaan liikkunut koronatartunnan saanut henkilö, joka on nyt asetettu eristykseen.

Noin 50 altistunutta henkilöä – sekä päiväkodin lapsia että henkilökuntaa – on asetettu kotikaranteeniin.

Espoon mukaan altistuneiden lasten vanhempiin on oltu yhteydessä. Muiden, altistumattomien lasten vanhemmille asiasta tiedottaa päiväkoti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.