IS: Kirkkonummen kunta selvittää taas Kimi Räikkösen rakennushankkeita Porkkalassa – nyt vuorossa rantatörmän uima-allas ja tulisija

Kirkkonummen rakennusvalvonta joutuu pohtimaan taas formulakuski Kimi Räikkösen rakennushankkeita Porkkalanniemen kärjessä, kertoo Ilta-Sanomat.

Räikkönen on teetättänyt kesähuvilansa rantatörmälle ison uima-altaan ja terassin, jossa on tulisija. Asiasta kertoi kesäkuun lopussa ensin Seiska, joka oli käynyt ottamassa ilmakuvan alueelta.

Kirkkonummen kunnan rakennusvalvonta pyysi rakennushankkeen suunnittelijalta selvitystä ja on sellaisen saanutkin. Lupahakemuskin on tulossa kuntaan.

Rakennustarkastaja Laila Kankaala kertoo Ilta-Sanomissa, että kuvien perusteella uima-allas ei näyttäisi tarvitsevan rakennuslupaa, mutta tulisija kylläkin.

Asia hoitunee virallisesti Kankaalan mukaan syksyn mittaan.

Edellisen kerran Räikkösen huvilan lähimaasto oli Kirkkonummen kunnan rakennus- ja ympäristövalvonnan syynissä nelisen vuotta sitten.

Kunta joutui ottamaan naapurien valituksen seurauksena kantaa, pitääkö Räikkösen yksityiselle motocrossradalle olla ympäristölupa.

Ympäristölautakunta totesi tuolloin pitkien selvittelyjen jälkeen, ettei rata vaadi erillistä ympäristölupaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut