Holtittomasti kaahannut huumekuski törmäili pakettiautolla kymmeniin autoihin Kehä I:llä

Kuvituskuva. Petra Husu

Noin 30-vuotiaan miehen epäillään ajaneen maanantaina ennen aamuseitsemää pakettiautolla huumausaineen vaikutuksen alaisena Kehä I:llä Helsingissä.

– Ajo oli täysin holtitonta. Pakettiauto törmäsi lukuisiin, jopa kymmeniin ajoneuvoihin. Muutama auto meni lunastuskuntoon, kertoo rikoskomisario Jouni Jokinen Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa.

Pakettiauto on merkiltään Volkswagen Caddy, väriltään tummansininen ja siinä on yrityksen teippaukset. Pakettiauto ajoi Kehä I:tä kohti itää.

Ensimmäiset silminnäkijähavainnot pakettiautosta poliisilla on tiedossa Tuusulanväylän kohdalta.

Pakettiauto pysähtyi lopulta Itäkeskuksessa Meripellontiellä. Poliisi otti kuljettajan kiinni.

Osa törmäyksen kohteiksi joutuneiden autojen kuljettajista on tavoitettu, mutta poliisi pyytää, että loputkin kuljettajat, joiden autoihin kyseinen pakettiauto törmäsi tai joilla on havaintoja tapahtuneesta, ottavat yhteyttä.

Tiedot ja havainnot voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295 417 931.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena ja huumausainerikoksena, koska epäillyn hallusta ja pakettiautosta löytyi huumausaineita.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut