Moottorivene törmäsi öisellä Lohjanjärvellä pieneen luotoon – yksi loukkaantui vakavasti ja kaksi lievästi

Kuvituskuva. Arkisto/Klaus Nurmi

Lohjanjärvellä tapahtui yöllä vakava onnettomuus, kun moottorivene törmäsi pieneen luotoon Voudinpuiston rannan edustalla maanantain ja tiistain välisenä yönä noin kello yhden aikaan.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle tiistaina yöllä kello 1.15, kun järveltä oli kuultu avunhuutoja. Pelastuslaitos kertoo tiedotteessaan, että pelastajien tullessa rantaan avunhuutoja kuului muutaman sadan metrin päästä järveltä. Pelastuslaitos laski veneen järveen ja ajoi muutaman minuutin matkan onnettomuuspaikalle.

Pelastuslaitoksen päästyä onnettomuuspaikalle kävi ilmi, että moottorivene oli törmännyt pieneen luotoon ja luodolla oli kolme veneessä ollutta henkilöä. Veneessä olleista yksi loukkaantui vakavasti ja kaksi lievästi. Veneessä olleet ovat iältään noin 20–30-vuotiaita, yksi nainen ja kaksi miestä. Vakavasti loukkaantunut oli nainen.

Pelastuslaitos toimitti ensin vakavasti loukkaantuneen henkilön rantaan ja sen jälkeen kaksi lievemmin loukkaantunutta. Pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan loukkaantuneille annettiin ensihoitoa rannalla ja sitten heidät kaikki kuljetettiin jatkohoitoon.

Onnettomuuspaikalle hälytettiin useita pelastusyksiköitä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta, ensihoidon kenttäjohtaja, Finnhems-lääkärihelikopteri ja poliisipartioita.

Pelastuslaitoksen yöllä lähettämän tiedotteen mukaan onnettomuusvene jäi ylösalaisin luodolle, ja se siirretään sieltä aamulla valoisan aikaan.

Pelastuslaitoksen mukaan vene siirretään heti, kun poliisi on tutkinut sen.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Päivitetty 18.8. klo 9.34: Lisätty onnettomuudessa mukana olleiden ikä ja sukupuoli sekä vakavasti loukkaantuneen sukupuoli ja tieto veneen siirrosta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut