Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tapiolan posti muuttuu itsepalvelupostiksi ensi viikolla

Tapiolan posti muuttuu itsepalvelupostiksi lauantaina 29. elokuuta kello 10 alkaen. Itsepalvelupostissa ei ole henkilökuntaa paikalla, mutta siellä voi hoitaa yleisimpiä postiasioita, kuten lähettää ja vastaanottaa paketteja.

Itsepalvelupisteessä on itsepalvelupäätteet kirjeiden ja pakettien lähetystä varten sekä pakettiautomaattialue. Omaposti-kioskiksi kutsutussa itsepalvelupisteessä saa tarvittaessa henkilökohtaista asiakaspalvelua etäyhteyden kautta.

Tapiolan tuleva itsepalveluposti palvelee päivittäin kello 7–22. Se toimii samassa osoitteessa (Länsituuli 4) kuin nykyinen postikin. Käyntiosoite on Länsituulenaukion puolelta.

Tapiolan posti nykyisellään on viimeistä päivää avoinna perjantaina 28. elokuuta kello 14 saakka.

Posti perustelee muutosta asiakkaiden tarpeiden ja ajankäytön muuttumisella sekä Postin omien myymälöiden kustannuksilla. Postin mukaan keskeistä sijaintia tai laajoja palveluaikoja ei voida ylläpitää kannattavasti.

Tapiolassa palvelee myös Postin noutopiste K-market Pohjantähdessä (Louhentie 2) kaupan aukioloaikoina. Lähetysten noutamisen lisäksi sieltä voi ostaa postimerkkejä ja pakkaustuotteita sekä lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä.

Lähimmät täyden palvelun postit ovat jatkossa kauppakeskus Isossa Omenassa Matinkylässä sekä kauppakeskus Sellon K-Citymarketissa Leppävaarassa.