Paloittelusurman epäillään tapahtuneen moottoripyöräkerhon tilassa Helsingissä

Tapauksen tutkinnan kestoa on tässä vaiheessa mahdotonta arvioida, kerrotaan Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa. Arkisto/Päivi Tuovinen

Helsingin poliisi on jatkanut heinäkuun viimeisellä viikolla tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa. Poliisin 5. elokuuta julkaiseman tiedotteen mukaan kyseessä on niin kutsuttu paloittelusurma. Henkirikoksen uhri oli aikuinen mies. Henkirikoksen epäillään tapahtuneen Helsingin Metsälässä sijaitsevan moottoripyöräkerho Apache MC:n tiloissa. Helsingin käräjäoikeus vangitsi elokuun alussa peräti 12 henkilöä todennäköisin syin murhasta epäiltyinä. Epäillyistä kymmenen on miestä ja kaksi naista. Epäillyt ovat syntyneet 1970–1990-luvuilla.

Poikkeuksellisen rikoksen tutkinta on tuoreimman tiedotteen mukaan kesken ja tutkinnan kestoa on tässä vaiheessa mahdotonta arvioida. Esitutkinnasta ja tapahtumien yksityiskohdista tiedottaminen julkisuuteen ei poliisin mukaan ole tässä vaiheessa mahdollista vaarantamatta esitutkintaa ja rikoksen selvittämistä. Koska rikoksen selvittämisintressi on erittäin korkea, ei henkirikoksen selvittämistä voida vaarantaa tiedottamisella esitutkinnan tässä vaiheessa.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut