Nyt on tubettajillakin oma gaala: Roni Back, Tuomas Kukkonen ja muita kovia nimiä ehdolla palkinnoille

Tubettaja Tuomas "Tume" Kukkonen on ehdolla Creator Awards Finland -gaalassa useissa kategorioissa. .
Klaus Nurmi

Klaus Nurmi

Tubettajia palkitaan ensimmäistä kertaa Helsingissä elokuun lopulla järjestettävässä gaalassa.

Palkintoja jaetaan muun muassa vuoden tulokkaalle, vuoden vaikuttajalle, vuoden esiintyjälle, vuoden vientikanavalle, vuoden huumorikanavalle ja yleisön suosikille.

Kaikkiaan tubettajia palkitaan 21 kategoriassa. Muun muassa tubettaja Tuomas "Tume" Kukkonen on ehdolla vuoden vaikuttaja-, vuoden sarja- ja vuoden vlogikanava -kategorioissa.

– Palkintoja ei tapahtumissa ole päästy viime aikoina liiemmin jakamaan, joten halusimme luoda yksinomaan tubettajia juhlistavan kunnon punaisen maton gaalan, jonka alati ammattimaistuvat YouTube-tähdet ehdottomasti ansaitsevat, sanoo gaalan järjestävän Maukas Median toimitusjohtaja Oskari Tempakka tiedotteessa.

Suomen ensimmäinen punaisen maton YouTube-gaala Creator Awards Finland -gaala järjestetään Helsingissä 28. elokuuta. .

Kuka tahansa on voinut ehdottaa gaalaan omia suosikkitubettajiaan. Ehdotusten joukosta viisihenkinen raati on valinnut kunkin kategorian finalistit. Esimerkiksi Vuoden vaikuttaja -kategoriassa ovat ehdolla Miisa Pukkila-Rotonen (Mmiisas), Roni Back ja Tuomas Kukkonen (Tume).

– Vallitsevan tilanteen vuoksi gaala järjestetään tällä kertaa pienelle porukalle, mutta Creator Awards Finlandista on tarkoitus tehdä myöhemmin vuosittainen iso yleisötapahtuma, Tempakka sanoo.

Creator Awards Finland -gaala järjestetään Kulttuuritehdas Korjaamolla perjantaina 28.8. kello 20. Tilaisuudessa on useita esiintyjiä.

Gaala alkaa punaisen maton osuudella kello 18 ja yleisö voi seurata suoraa lähetystä tilaisuudesta striimin kautta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut