Kuninkaantien taiteilijoiden näyttely avataan Espoo-päivänä Entressessä

Anneli Tuominen-Halomo

Kymmenen espoolaista Kuninkaantien taiteilijoihin kuuluvaa taiteilijaa tuo teoksiaan näytteille Kauppakeskus Entresseen tyhjään liiketilaan Lidlin lähelle.

Taide siellä missä sinäkin -näyttely avataan Espoo-päivänä, lauantaina 29. elokuuta. Avajaisia vietetään kello 11–15. Tämän jälkeen näyttelyyn voi tutustua viikon ajan.

Näyttely avajaisten aikaan on tarjolla myös mahdollisuus oman taiteen tekemiseen maksuttomassa kierrätystaidepajassa, joka toimii Leikkiboxin viereisessä liiketilassa. Siellä voi loihtia oman taulun tai pienen taideteoksen pajasta löytyvistä tarvikkeista.

Pajaan pääsee yhdellä kertaa enintään 10 taiteilijaa avustajineen. Pajassa käytetään kertakäyttökäsineitä.

Näyttely, joka on samalla myyntinäyttely, on avoinna 6. syyskuuta saakka, arkipäivisin kello 12–19 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11– 16​.

Näyttelyssä sekä työpajassa huolehditaan turvallisuudesta turvavälit huomioiden, saatavilla on käsidesiä ja pintoja puhdistetaan säännöllisesti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.