Kauniaisten Kamarikuoro uudistuu – Håkan Wikman aloittaa kuoronjohtajana

Kauniaisten Kamarikuoron johtajana aloittaa syyskauden myötä Håkan Wikman.

Syyskausi alkaa 31. elokuuta kello 18 Kauniaisten kirkossa, Kavallintie 3. Uusia laulajia otetaan vastaan kaikkiin ääniin. Kuorossa on nyt noin 25 laulajaa.

Kauden aikana luodaan kuorolle uusi ohjelmisto uuden johtajan avustuksella.

– Tuntuu tosi hyvältä saada aloittaa yhteistyö Håkan Wikmanin kanssa. Useimmat kuorolaiset tuntevat hänet jo entuudestaan eri kuoroyhteyksistä ja olen varma, että voimme edelleen kehittyä hänen johdollaan, kuoron puheenjohtaja Peter Ingo sanoo.

– Tulee olemaan innostavaa ja antoisaa johtaa niin vakiintunutta kuoroa kuin Kauniaisten Kamarikuoro. Kuoro on aktiivinen ja sillä on hyvä maine ja siksi kaikki edellytykset olla mielenkiintoinen ja vahva ääni suomalaisessa kuoromaailmassa, Håkan Wikman toteaa.

Lokakuun alussa kuoro matkaa Tallinnaan yhteispohjoismaiseen kuorotapahtumaan ja jouluksi valmistellaan uutta konserttikonseptia.

Kuoro harjoittelee säännöllisesti maanantaisin kello 18–21 Kauniaisten kirkon suuressa kirkkosalissa, missä turvaetäisyyksien pitäminen on helppoa.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut