Espoo-päivänä liikutaan ja pelataan eri puolilla kaupunkia – Suurpelto juostaan Espoon kartalle

Espoo-päivää vietetään perjantaina ja lauantaina. Ohjelma löytyy osoitteesta espoopaiva.fi. Kaikkiin yli sataan ilmoitettuun tapahtumaan on vapaa pääsy. Arkisto/Sirpa Repo
Sirpa Repo

Sirpa Repo

Perjantaina ja lauantaina vietettävään Espoo-päivään kuuluvat tänäkin vuonna liikunnalliset tapahtumat. Koronan vuoksi niitä on kuitenkin paljon niukemmin kuin aiempina vuosina.

Lauantaina avataan snookerpaikka Kerassa kello 10. Siellä pääsee kokeilemaan lajia kello 15 asti. Alkuillasta kello 18 voi seurata näytösottelua, jossa toisena pelaajana on maamme ykköspelaaja Robin Hull.

Vermossa järjestetään lauantaina keppihevos- ja ponitapahtuma kello 11–13.30. Tuolloin voi muun muassa seurata ponilähtöjen vauhtia ja kokeilla omaa vauhtiaan keppihevosareenalla.

Tapiolan urheilupuiston tekonurmi kakkosella FC Honka järjestää lauantaina 2011–2016 syntyneille tytöille futistapahtuman. Jalkapalloon tutustutaan liikunnallisten leikkien ja pelien kautta kello 11–13.

Samana päivänä kello 11 lähtevät matkaan Suurpelto-juoksun osallistujat. Neljän kilometrin lenkin voi juosta kerran tai kahdesti. Juoksuun toivotaan ennakkoilmoittautumista nimellä ja matkalla osoitteeseen info@suurpeltoseura.fi. Paikan päällä voi ilmoittautua viimeistään kello 10.40.

Kuitinmäen yläkoulun pihalla pääsee kuntojumppaamaan tunniksi kello 11 lähtien. Mukaan kannattaa ottaa oma matto ja käsipainot, jos sellaiset omistaa. Pienelläkin sateella lauantaina kuntoillaan.

Perjantaina kello 17–19 jäälle pääsee koko perhe Espoonlahden Forumin jäädiscossa. Tytär ja hänen vanhempansa voivat tutustua luisteluun ja ringetteen ensin lauantaina Leppävaaran jäähallissa kello 14–15 ja sen jälkeen sunnuntaina Laaksolahdessa kello 12.30–13.30. Ilmoittautuminen ennakkoon ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi.

Espoo-päivänä on mahdollisuus pelata maksutta minigolfia Kirkkojärvellä lauantaina kello 14–20. Sateella rata on kiinni.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut