Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuuksiosta ja Sipoonkorvesta tutut parkkiongelmat riesana myös Meikossa

Koronakeväästä lähtien ulkoilualueilla on ollut jopa tungosta ja pysäköinti on aiheuttanut ongelmia, niin myös Meikossa Kirkkonummella. Vastaavista ongelmista on aiemmin uutisoitu muun muassa Nuuksiosta ja Sipoonkorvesta.

Meikossa paikallinen yksityistiekunta on lähestynyt kuntaa ulkoilualueilla vierailevien pysäköinnistä aiheutuvista ongelmista.

Lisääntynyt liikenne aiheuttaa Myllykyläntien loppupään asukkaille huomattavaa haittaa.

Autoja pysäköidään molemmin puolin Myllykyläntietä estäen tiellä kulkua ja haitaten asukkaiden pääsyä pihoilleen, tiekunta toteaa.

Kirkkonummen kunta on myöntänyt luvan tiekunnalle pystyttää pysäköintikieltomerkkejä Myllykyläntiellä, joka johtaa Meikon ulkoilualueelle.

Pysäköintikieltolupa on annettu Buraksentien ja Kylänraitti-tien väliselle osuudelle vajaan 400 metrin matkalle.

Meikon alueen pysäköintiin on tulossa hieman parannusta lähiaikoina, kun varsinaisen parkkialueen laajennus valmistuu.

Autopaikkoja ei tule kovin paljon lisää, mutta uusilla järjestelyillä toivotaan, että autoja pysäköidään selkeästi kolmeen riviin ja parempaan järjestykseen kuin ennen. Näin tilaa on aiempaa useammalle autolle.

Samassa yhteydessä oli tarkoitus oikaista ja parantaa Korsolammentien loppuosaa parkkialueen lähellä. Vesilaitoksen kohdalla on tiessä jyrkkä mutka.

Tienoikaisua ei päätetty tilata. Se olisi maksanut vajaat 120 000 euroa halvimman tarjouksen mukaan.

Pysäköintialueen laajennus maksaa 42 000 euroa. Urakan toteuttaa Tarmekal Oy.