Aalto-yliopiston ylioppilaskunta peruu tapahtumat, joihin liittyisi "runsasta alkoholinkäyttöä, lähekkäin laulamista tai suurten ihmismassojen kokoontumista"

Aalto-yliopiston opiskelijoille ei syksyllä järjestetä massatapahtumia. Arkisto/Johanna Halava

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta on päättänyt perua kaikki opiskelijoiden massatapahtumat alkavalta syksyltä. Koronaviruksen takia sitsejä, juhlia, approja ja festivaaleja ei järjestetä fyysisinä tapahtumina.

Ylioppilaskunnan tiedotteen mukaan turvavälien noudattaminen ja käsihygienian ylläpito olisi haastavaa tapahtumissa, joihin liittyy "esimerkiksi runsasta alkoholinkäyttöä, lähekkäin laulamista tai suurten ihmismassojen kokoontumista sisätiloissa".

– Osallistujien ja tapahtumien tekijöiden turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Peruutukset ovat harmillisia, mutta emme halua ottaa riskiä, että joku sairastuisi tapahtumassamme, ylioppilaskunnan hallituksen jäsen Christian Segercrantz sanoo tiedotteessa.

Ylioppilaskunta selvittää vaihtoehtoisten tapahtumien järjestämistä turvallisesti.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut