Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Autoa ostamassa? Ajoneuvon perustiedot saa nyt tarkistettua Trafista ilmaiseksi

Onko myynnissä oleva käytetty auto sitä, mitä luvataan?silmitön

Tästä voi saada osviittaa Trafin rekisterissä olevista auton tiedoista. Auton perustiedot saa Trafin palvelusta nyt ilmaiseksi. Omistajatiedoista joutuu edelleen maksamaan kaksi euroa tiedustelua kohti.

Ilmaiseksi saatavilla ovat esimerkiksi ajoneuvon tekniset perustiedot, katsastustiedot, katsastuksessa todetut matkamittarilukemat, kulutus- ja päästötiedot sekä rengastiedot.

Maksulliset omistajatiedot hakemalla varmistaa, että myyjä on auton virallinen omistaja. Maksullisissa historiatiedoissa näytetään omistus-, katsastus-, vakuutus-, poisto- ja käyttöhistoria.

Palvelun tiedot on Trafin mukaan tarkoitettu lähtökohtaisesti nimenomaan kuluttajille, jotka haluavat varmistaa ajoneuvokaupan luotettavuutta.

Haun tekemiseen tarvitaan auton rekisteritunnus tai valmistenumero. Palveluun vaaditaan vahva tunnistautuminen eli verkkopankkitunnukset tai varmennekortti. Hakuja voi tehdä vain rajallisen määrän.