Samassa espoolaiskoulussa liikkunut jo kolmas koronatartunnan saanut – uusia karanteeneja myös kahdessa muussa koulussa ja yhdessä päiväkodissa

Kolmesta espoolaiskoulusta on määrätty oppilaita ja henkilökuntaa kotikaranteeniin korona-altistumisten takia. Anni Nieminen

Tiistilän koulussa on todettu jo kolmas korona-altistuminen lyhyen ajan sisällä. Espoon kaupunki kertoi torstaina verkkosivuillaan, että Tiistilän koulun tiloissa on liikkunut kolmaskin koronatartunnan saanut henkilö.

Kahdessa aiemmassakin tapauksessa Tiistilän koulussa oli liikkunut koronatartunnan saanut henkilö. Tiistilän koulun oppilaista ja henkilökunnasta on tällä hetkellä altistumisen vuoksi karanteenissa noin 65 henkilöä. Espoon mukaan tartunnat on jäljitetty ja ne eivät ole peräisin koulusta.

Espoonlahden koulussa on puolestaan asetettu kotikaranteeniin noin 70 oppilasta ja henkilökuntaan kuuluvaa, koska koronatartunnan saanut henkilö on ollut koulun tiloissa. Kaupungin mukaan tartunta ei ole peräisin koulusta.

Myös Mainingin koulun tiloissa Kivenlahdessa on liikkunut koronatartunnan saanut henkilö. Karanteeniin asetettujen määrä tarkentuu vielä. Edellisen kerran Mainingin koulussa asetettiin oppilaita ja henkilökuntaa samasta syystä kotikaranteeniin elokuun loppupuolella.

Koulualtistumisten lisäksi myös yhdessä espoolaisessa päiväkodissa on asetettu lapsia ja henkilökuntaa kotikaranteeniin, koska päiväkodin tiloissa on liikkunut koronatartunnan saanut henkilö.

Karanteeni koskee noin 30 henkilöä. Espoon mukaan tartunta ei ole peräisin päiväkodista. Kaupunki ei kerro päiväkodin nimeä sen pienen koon vuoksi.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut