Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hurja takaa-ajo ykköstiellä ja Kehä III:lla – kaksi poliisia loukkaantui ulosajossa Espoossa

Useat poliisipartiot ajoivat takaa henkilöautoa lauantai-iltana. Ykköstiellä vauhtia oli autolla yli 230 kilometriä tunnissa.

Takaa-ajotilanteessa loukkaantui Espoossa kaksi poliisia, kun yksi partioauto suistui takaa-ajon aikana tieltä Espoossa Vanhakartanon kohdalla.

Takaa-ajotilanne käynnistyi ykköstiellä Lohjan kohdalla iltayhdeksän jälkeen, kun henkilöauto lähti ajamaan pakoon poliisin havaittuaan.

Autoa ajanut mies eteni Lohjalta Vihdin ja Kirkkonummen kautta Espooseen Kehä III:lle, jota lähti ajamaan kohti Vantaata.

Lentokentän lähellä hän kääntyi Veromiehen alueelle ja eteni Vanhalle Tuusulantielle, jolta kääntyi Korsontielle kohti Korsoa.

Takaa-ajettava ajoi poliisin asettamaan piikkimattoon, mutta jatkoi matkaa vanteilla vielä joitakin kilometrejä Korsoon asuinalueelle, jossa hän pakeni autosta.

Koirapartio sai miehen kiinni maastosta. Hän on poliisin hallussa.

Paennut on 22-vuotias mies, jota epäillään tässä vaiheessa törkeästä liikenteenvaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikkomuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Mies on edelleen kiinniotettuna.

Tapaus etenee tutkintaan, jossa selvitetään tapahtumien tarkka kulku. Myös poliisiauton liikenneonnettomuuteen johtaneet syyt selvitetään.

Toisin kuin aiemmin kerrottiin, rikoksesta epäilty ei ollut etsintäkuulutettu. Virheellinen tieto perustui auton rekisteritietoihin.