Esitys myös Kalajärvellä: Aurora viihdyttää lapsia monipuolisesti

Jokainen Mysteeri maatilalla -esitys on erilainen, koska lapsilla on tärkeä rooli lopputuloksen kannalta. Kalle Tulander

Anneli Tuominen-Halomo

Lasten kulttuurikeskus Auroralla on nykyään tapana reissata ympäri Espoota. Seuraavan kerran Aurora on reissussa 26. syyskuuta. Silloin Kalajärven palvelutorilla (entinen Ruskatalo) nähdään Mysteeri maatilalla -musiikkinäytelmä.

Sen rooleissa esiintyvät lasten tv-ohjelmista tutut Jaakko Loukkola ja Isa-Eerika Lehto.

Tulevia lasten kulttuurikeskus Auroran tapahtumia on suunniteltu turvallisuus edellä.

– Esimerkiksi Kalajärven esitykseen osallistumisen

pitäisi olla vähintään yhtä turvallista kuin kaupassakäynnin, kulttuurituottaja Mari Rissanen sanoo.

#Puistounelmia -tapahtumasarja Träskändanpuistossa (Träskändan puistotie 6) saa jatkoa 12. syyskuuta. Silloin puistossa nähdään Wusheng Companyn taidokkaita hyppyjä ja miekanheilutuksia sisältävät itämaista taistelua kuvaavat esitykset kello 11 ja 12.30. Puiston esityksessä ovat mukana esiintyvät taistelijat Antti Silvennoinen ja Valter Sui sekä rumpali Pekka Saarikorpi.

Lisäksi tarjolla on Wusheng Companyn miekkailu- ja kehorytmityöpajat sekä taideohjaaja Jenni Vilanderin työpajoja. Sadesäällä Aurora toimii varatilana.

Lennokkaat esitykset jatkuvat Aurorassa 19. syyskuuta, jolloin siellä nähdään Tanssiteatteri Glims & Glomsin esitys DJ Mölytoosa ja Mummu. Liput Lippupisteestä.

Seuraavana lauantaina Aurorassa järjestetään Kutitus-festivaalin etkot ja muun muassa diskoillaan. Ohjelmaa on kello 10–14. Vapaa pääsy.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut