Korona Kollektiivi kertoo poikkeustilasta taiteen keinoin

Espoon kulttuurikeskuksen näyttelytila Ahjossa oleva näyttely on hyvin ajankohtainen ja tuore. Kaikki teokset ovat syntyneet koronaepidemian aikana. Ne käsittelevät eri keinoin koronapandemian luomaa poikkeustilaa ja siihen liittyviä tuntemuksia Suomessa ja maailmalla.

Keväällä lanseerattuun avoimeen teoshakuun tuli satoja teoksia eri puolilta maata. Näyttelyn kuratoivat Espoon kulttuurikeskus ja muusikko Sami Yaffa.

Korona Kollektiivi -näyttelyssä on teoksia eri taiteen aloilta. Näyttely koostuu maalauksista, veistoksista, valokuvista, videotaiteesta ja äänimaisemasta.

Korona Kollektiivi osoittaa, että taiteilijoiden luomisvimma vain yltyi pandemian sulkiessa mahdollisuudet näyttää ja esittää luovaa työtä.

Teokset heijastelevat tilanteen outoutta ja ahdistavuutta. Toisen maailma on verenpunainen ja toisen elämästä ovat kadonneet värit.

Korona Kollektiivi- näyttelyn tavoitteena on tukea ja osallistaa taiteilijoita, herättää keskustelua ja dokumentoida koronapandemian aikaista maailmaa. Näyttelyssä on esillä teoksia 33 taiteilijalta.

Näyttely jatkuu 29. syyskuuta asti ja siihen voi tutustua kulttuurikeskuksen aukioloaikoina. Vapaa pääsy.

Mainos: Suomen luontokeskus Haltia

Etusivulla nyt

Mainos: HotLips

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut