Jo neljä koronaviruksen saanutta ollut saman espoolaiskoulun tiloissa – kouluissa ja päiväkodeissa altistuneiden määrä ylitti tuhannen rajan Espoossa

Mainingin koulun tiloissa Kivenlahdessa on ollut yhteensä neljä koronatartunnan saanutta. Kuvituskuva. Katja Juurikko

Mainingin koulussa Kivenlahdessa on jälleen todettu korona-altistuminen. Asiasta kertoo Espoon kaupunki verkkosivuillaan.

Kaupungin tiedotteen mukaan Mainingin koulun tiloissa on ollut kaksi uutta koronavirustartunnan saanutta. Toinen näistä tartunnoista ei ole peräisin koulusta, mutta toisella saattaa olla yhteys kouluun.

Aiemmin Mainingin koulussa on tapahtunut kaksi korona-altistumista. Näillä kummallakin kerralla koulun tiloissa liikkui yksi koronatartunnan saanut.

Koronalle Mainingin koulussa nyt viimeksi altistuneet 120 oppilasta tai henkilökuntaan kuuluvaa on asetettu kotikaranteeniin.

Samalla Espoon kouluissa ja päiväkodeissa koronan takia kotikaranteeniin asetettujen määrä ylitti tuhannen rajan. Osa aiemmin eri kouluissa ja päiväkodeissa karanteeniin määrätyistä on jo vapautunut siitä.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut