Turuntie kapenee Leppävaarassa – ruuhkia odotettavissa vuoden loppuun saakka

Kartta työmaajärjestelyistä. Raide-Jokeri
Minna Airamaa

Minna Airamaa

Turuntiellä on odotettavissa ruuhkia, kun tie kapenee maanantaista 14. syyskuuta alkaen kaksikaistaiseksi Leppävaaran keskustassa. Poikkeusjärjestelyt kestävät vuoden loppuun saakka.

Järjestely koskee noin sadan metrin osuutta heti Kehä I:n länsipuolella juna-aseman kohdalla. Tällä osuudella eteläiset kaistat poistuvat käytöstä ja liikenne kulkee pohjoispuolta niin, että käytössä on yksi kaista kumpaankin suuntaan. Työn edetessä työmaa siirtyy pohjoispuolen kaistoille ja liikenne eteläpuolen kaistoille.

Lisäksi kohdalle tulee alennettu nopeusrajoitus 40 km/h.

Järjestely johtuu junaradan alitse porattavasta suuresta hulevesiputkesta. Alitusporausta varten tehdään kaivannot Leppävaaranaukiolle sekä Turuntielle.

Liikennejärjestelyt eivät vaikuta bussipysäkkeihin. Hevosenkengän ja Leppävaaranaukion kulmauksessa olevat pysäköintipaikat sen sijaan poistuvat käytöstä.

Myös raidejokerin työt etenevät syksyn aikana Hevosenkenkään ja Leppävaaranaukiolle, missä ne jatkuvat marraskuuhun 2021 saakka.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut