Perusturvajohtajan paikka auki Espoossa – Kaksikymmentä vuotta tehtävää hoitanut Juha Metso eläkkeelle

Espooseen haetaan parhaillaan uutta perusturvajohtajaa. Johdettavaksi olisi tarjolla lähes 4 000 kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa työskentelevää.

Nykyinen perusturvajohtaja Juha Metso (s. 1953) jää eläkkeelle alkuvuodesta 2021. Metso on toiminut Espoon perusturvajohtajana vuodesta 2001, eli hän tulee hoitaneeksi tehtävää tasan kahdenkymmenen vuoden ajan.

Uuden perusturvajohtajan odotetaan kehittävän sekä toimialan tuottavuutta että asiakaslähtöisyyttä, Espoo kertoo tiedotteessa. Haussa on strategisesti ja tavoitehakuisesti ajatteleva johtaja, joka tuntee sosiaali- ja terveyspalvelut niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin näkökulmasta.

Espoon henkilöstöjohtaja Kimmo Sarekoski kertoo tiedotteessa, että tavoitteena on auttaa espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksina ovat ylempi korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon, riittävä toimialan tuntemus, johtamistehtävissä hankittu hyvä kokemus sekä riittävä kielitaito.

Tehtävä on haettavissa 21. syyskuuta saakka. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekry-järjestelmässä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut