Espoon seurakunnat muistavat vauvoja villasukilla ja tapahtumilla

Valtakunnallista Vauvan päivää vietetään perjantaina 25. syyskuuta. Espoon seurakunnat jakavat sen kunniaksi villasukkia vauvaperheille. Raimo Eerola

Perjantaina 25. syyskuuta vietetään valtakunnallista Vauvan päivää. Espoon seurakunnat osallistuvat päivän viettoon muun muassa jakamalla vauvaperheille villasukkia ja järjestämällä tapahtumia.

Leppävaaran seurakunta jakaa seurakunnan vapaaehtoisten ja Leppävaaran Marttojen neulomia villasukkia kauppakeskus Sellon läheisellä Viaporin torilla kello 10–16.

Soukan kappelissa järjestetään Vauvan päivän tapahtuma kello 11.30–15. Tilaisuus alkaa ruokailulla, johon on vapaaehtoinen maksu. Ohjelmassa on myös muskarihetkiä, arpajaiset, parisuhdeteemojen käsittelyä sekä valokuvauspiste. Neuvolan fysioterapeutti on tavattavissa tapahtumassa. Kaikki tapahtumaan osallistuvat vauvat saavat lahjaksi sukat.

Tapiolan asukaspuistossa Vauvan päivää vietetään kello 13–15, jos sää sallii. Luvassa on muun muassa laulua, tanssia ja loruttelua.

Olarin seurakunnan lapset ja perheet -Facebook-sivulla on live-muskari kello 14.

Vauvan päivää vietetään nyt neljättä kertaa. VauvaSuomi ry:n luotsaaman päivän teemana on tänä vuonna Anna vauvan liikuttaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.