Metron uusi sisäänkäynti Matinkylässä aukeaa lokakuussa

Metroon pääsee Matinkylässä pian uudesta paikasta.

Uusi läntinen sisäänkäynti Matinkylän metroasemalle aukeaa matkustajille torstaina 1. lokakuuta. Se sijaitsee osoitteessa Suomenlahdentie 9.

Länsimetro Oy:n viestintäjohtaja Satu Linkola kertoo, että muutoksen jälkeen Matinkylän metroasemalle on kaksi sisäänkäyntiä. Jatkossa myös metrolaiturin toisesta päästä pääsee metroon ja ulos.

– Vain toinen sisäänkäynti on voitu ottaa käyttöön, kun muu rakentaminen on ollut vaiheessa, Linkola sanoo.

Erityisiä juhlallisuuksia uuden sisäänkäynnin avautumisen kunniaksi ei koronavirustilanteen takia järjestetä.

Ennen avaamista uudella sisäänkäynnillä tehdään Linkolan mukaan vielä viimeistelytöitä ja loppukatselmus, minkä jälkeen se luovutetaan metron liikennöinnistä vastaavalle Helsingin kaupungin liikenneliikelaitokselle eli HKL:lle.

Uuden läntisen sisäänkäynnin aukeamisen myötä metrosta pääsee nykyistä nopeammin Suomenlahdentien ja Tynnyritien kulmalle sekä siitä eteenpäin.

Uuden sisäänkäynnin lähelle Tynnyritielle tulee myös pysäköintipaikkoja polkupyörille. Pyöräpaikkoja voivat käyttää sekä metroon suuntaavat matkustajat että uuden sisäänkäynnin yläpuolelle loppuvuodesta avautuvan hotellin vieraat.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut