Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekko-Espoon kolmen juniorijoukkueen pelaajia karanteeniin – syynä altistuminen harjoituksissa

Kiekko-Espoon kolmen junnujoukkueen pelaajia on asetettu kotikaranteeniin kahdeksi viikoksi. Altistuneita on alle 16-, alle 18 ja alle 20-vuotiaiden SM-sarjan joukkueissa.

Näiden kaikkien joukkueiden tulevan viikonlopun ottelut on siirretty tulevaisuuteen.

Joukkueiden pelaajia on altistunut viime viikon tiistaina koronavirustartunnalle fysiikkaharjoitusten aikana. Altistuminen koskee niitä henkilöitä, jotka ovat olleet läsnä kyseisessä harjoitustapahtumassa.

Tieto positiivisesta koronatestituloksesta ja altistumisesta on saatu sunnuntaina. Seura ohjasi pelaajat heti omaehtoiseen kotikaranteeniin. Altistuneilla ei ole ilmennyt oireita.

Espoon tartuntatautiviranomainen ilmoitti eilen maanantaina asettavansa kaikki fysiikkaharjoituksissa altistuneet henkilöt kotikaranteeniin.

Kiekko-Espoon joukkueet pelasivat sarjaohjelman mukaiset ottelunsa viime viikolla ennen tietoa altistumisesta.

Nettisivujensa mukaan seura täsmentää turvamenettelyjä harjoitustapahtumissaan. Se pyrkii rytmittämään harjoitustapahtumia ja kohtaamisia paremmin, jotta mahdollisessa virustartuntatapauksessa altistuneiden määrä pystyttäisiin pitämään mahdollisimman pienenä.