Rangersin edustusjoukkue karanteeniin yhden pelaajan koronatartunnan vuoksi – salibandyn kotiottelun yleisöä ei katsota lähikontakteiksi

Divari: Rangersin kaksi seuraavaa ottelua siirretään myöhempään ajankohtaan.

Kirkkonummen Rangersin Divarissa pelaava edustusjoukkue on karanteenissa 3. päivään lokakuuta asti. Joukkueen yhdellä pelaajalla on todettu koronatartunta.

Tartunnan saanut pelaaja on ollut mukana Rangersin Divari-ottelussa M-Teamiä vastaan viime viikon lauantaina 19. syyskuuta. Ottelu pelattiin Kirkkonummen väestönsuojassa.

Salibandyliitto kertoo nettisivuillaan Kirkkonummen tartuntatautiyksikön tiedottavan, että tartunnan saaneen pelaajan lähikontaktit ovat tiedossa ja heihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Tartuntatautiyksikkö katsoo joukkueille lähettämässään ohjeistuksessa, että M-Teamin joukkueen jäseniä, erotuomareita, toimitsijoita eikä yleisöä ei katsota lähikontakteiksi eikä asiasta aiheudu heille toimenpiteitä.

– Suosittelemme kuitenkin paikalla olleita haketumaan herkästi COVID-19 -näytteenottoon kotikunnissaan, mikäli ilmenee lieviäkin hengitystieinfektion tai vatsataudin oireita, seura ohjeistaa kotisivuillaan.

Karanteenin takia Rangersin kaksi seuraavaa ottelua siirretään myöhempiin ajankohtiin. Siirrettävät ottelut ovat tämän viikon lauantainen kotiottelu Rangers–SaiPa ja ensi maanantaina vierasottelu SB Vantaa–Rangers.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut