Metrotyömaan työntekijällä koronatartunta Espoonlahdessa

Metrotyömaan työntekijällä Espoonlahdessa on todettu koronatartunta. Työntekijän tartunta varmistui viime perjantaina 25. syyskuuta, kertoo viestintäpäällikkö Johanna Ylitalo Espoonlahden metroasemaa rakentavasta rakennusyhtiöstä SRV:stä.

Kyseessä on Ylitalon mukaan ensimmäinen koronatapaus kyseisellä työmaalla. Työntekijä on sairastunut viikonloppuna 19.–20. syyskuuta, eikä hän yhtiön mukaan ole ollut työmaalla oireisena.

Työmaa on kuitenkin varotoimena kartoittanut sairastuneen lähikontaktit edelliseltä perjantailta. Heitä on Ylitalon mukaan ollut alle 10.

Sairastuneen lähikontakteja on SRV:n mukaan varotoimenpiteenä ohjeistettu käymään koronatestissä ja pysymään 14 päivää poissa työmaalta tartuntaketjujen katkaisemiseksi.

Sairastuneen kanssa lähikontaktissa olleilla ei Ylitalon mukaan ainakaan maanantaihin mennessä ollut todettu tartuntoja.

Espoonlahden metrotyömaan koronatapaus ja sitä seuranneet toimenpiteet eivät Ylitalon mukaan ole vaikuttaneet työmaan toimintaan.

SRV:n metrotyömaalla Espoonlahdessa työskentelee yhtiön mukaan noin 90 henkilöä. Espoonlahden tuleva metroasema on länsimetron jatkeen asemista ainoa, jota SRV toteuttaa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut