Tv:stä tuttu Pippa Laukka aloittaa johtavana ylilääkärinä Vihdissä ja Karkkilassa – "Tämä tulee olemaan päätoimeni"

Television Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu Pippa Laukka, 50, aloittaa marraskuun alussa Vihdin ja Karkkilan johtavana ylilääkärinä.

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitus valitsi tiistai-iltana lääketieteen lisensiaatti Laukan johtavan ylilääkärin virkaan.

Valinnan perusteena on Karviaisen tiedotteen mukaan liikuntalääketieteen erikoislääkäri Laukan vahva johtamiskokemus ja -osaaminen sekä tavoitteellinen ja taloudellinen kehittämisote.

Laukka on tiedotteen mukaan myös johtava kansanterveystyön ja ennaltaehkäisevän terveydenhuollon osaaja ja vaikuttaja. Pippa Laukka aloittaa virassaan marraskuussa.

– Kiitän yhtymähallitusta luottamuksesta. Olen erittäin motivoitunut ja innoissani tulossa Karviaisen johtavaksi ylilääkäriksi. Tämä tulee olemaan päätoimeni, johon olen täysin sitoutunut, Pippa Laukka kommentoi tiedotteessa.

– Koen, että minulla on paljon uutta annettavaa sekä pystyn tuomaan uudenlaista näkökulmaa Karviaisen jo ennestään hyvin toimiviin terveyspalveluihin.

– Pitkä kliinisen työn kokemukseni tukee yhteistä palveluiden kehittämistä kuntalaisille. Tulevaisuus rakennetaan yhdessä Karviaisen henkilöstön ja kuntalaisten kanssa, Pippa Laukka avaa tulevaisuutta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut