Uusi koronalle altistuminen hampurilaisravintolassa Espoossa

Espoon kaupunki kertoi keskiviikkona, että mahdollisten altistumispaikkojen listalle on lisätty yksi hampurilaisravintola. Akseli Muraja

Länsiväylä kertoi maanantaina, että koronavirustautiin sairastuneet henkilöt ovat Espoossa saattaneet altistaa muita kahdessa ravintolassa sekä kirjastossa ja skeittipuistossa.

Espoon kaupunki kertoi keskiviikkona, että altistumispaikkojen listalle on lisätty yksi ravintola.

Espoon tiedotteen mukaan Sellon Hesburgerissa on tiistaina 22. syyskuuta kello 16–17 ollut koronavirustautiin sairastunut henkilö. Tuona ajankohtana ravintolassa olleita kehotetaan seuraamaan omia oireitaan tarkasti.

Aiemmin kerrotut muut mahdolliset altistumispaikat ovat Sellon kirjasto maanantaina 21. syyskuuta kello 13–17 ja tiistaina 22. syyskuuta kello 13–19, samana maanantaina kello 17–19 ja tiistaina kello 19–21 Sellon Burger King -ravintola, keskiviikkona 23. syyskuuta kello 10–11 Suomenojan McDonald's sekä Olarin skeittipuisto 16.–25. syyskuuta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut