Autoilua rajoitetaan Otsolahden rannassa – taustalla jalankulkijan pahoinpitely

Espoon kaupunki rajoittaa autolla ajamista Otsolahden venesatamassa. Sataman luona oleville pysäköintialueille saa jatkossakin ajaa autolla, mutta satama-altaan tuntumassa kulkevalla kapealla väylällä autoilu on jatkossa kiellettyä.

Liikenteenhallintapäällikkö Antti Savolainen Espoon kaupungilta kertoo, että satama-alueen pohjois- ja eteläpäihin asennetaan liikennemerkit, joilla satama-altaan reuna osoitetaan jatkossa vain pyöräilijöiden ja kävelijöiden väyläksi.

Autoilu satama-altaan tuntumassa on Savolaisen mukaan ollut sallittua, koska satama-alueesta vastaava liikuntatoimi katsoi vuonna 2007, että satamassa tulee sallia veneilyyn liittyvä läpiajoliikenne Otsolahdentien ja Sateenkaaren välillä.

Liikuntatoimi on kuitenkin sittemmin muuttanut kantaansa läpiajoon satamassa.

– Liikuntatoimelta on tänään tullut viesti, että moottoriajoneuvoliikenne ei saa käyttää sitä läpiajoon, eli se pitäisi kieltää, Savolainen kertoi torstaina.

Paikalla tapahtui tiistaina välikohtaus, jossa tarvittiin myös poliisia. Poliisin mukaan kävellen liikkeellä ollut alle keski-ikäinen nainen oli sitä mieltä, että auto oli ohittanut hänet turhan läheltä. Nainen oli mennyt huomauttamaan asiasta auton kuljettajalle, jonka seurauksena eläkeikäinen mieskuljettaja oli naisen mukaan lyönyt häntä kasvoihin. Naiselta tuli verta kasvoista, ja paikalle kutsuttiin myös ambulanssi.

Komisario Ilkka Kantola Länsi-Uudenmaan poliisista kertoo, että tapausta tutkitaan pahoinpitelynä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut