Leppävaarankatu palautetaan kaksisuuntaiseksi ensi viikolla

Raidejokerin rakennustyöt Leppävaarassa ovat edenneet siihen vaiheeseen, että Leppävaarankatu palautuu kaksisuuntaiseksi ensi maanantaina. Samalla myös ajoyhteys Leppävaarankadulta kuvassa näkyvälle Alberganesplanadille palautuu. Johanna Halava

Leppävaarankatu kauppakeskus Sellon edustalla Leppävaarassa palautetaan kaksisuuntaiseksi maanantaina 12. lokakuuta.

Leppävaarankadun Numersinkadun ja Kehä I:n välinen osuus on ollut yksisuuntainen helmikuun alusta alkaen raidejokerin rakennustöiden vuoksi. Nyt rakennustyöt ovat edenneet siihen vaiheeseen, että katu voidaan palauttaa kaksisuuntaiseksi. Samalla myös ajoyhteys lännestä Kehä I:lle palautuu.

Aluksi kumpaankin suuntaan on käytössä vain yksi kaista. Myöhemmin syksyllä käytössä on kaksi kaistaa molempiin suuntiin. Myös ajoyhteys Leppävaarankadulta Alberganesplanadille avataan jälleen.

Raidejokerin työt Leppävaarankadulla valmistuvat pääosin kuluvan vuoden aikana. Myöhemmin tehdään vielä viher-, viimeistely ja ratasähkötöitä.

Raidejokeri on Espoon Keilaniemen ja Helsingin Itäkeskuksen välille rakennettava pikaraitiolinja. Liikennöinnin linjalla on määrä alkaa kesäkuussa 2024.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut