Altistuminen pizzeriassa lounasaikaan Tapiolassa – ravintolassa tuolloin vierailleita kehotetaan seuraamaan mahdollisia koronaoireita

Espoossa on tapahtunut maanantaina mahdollinen korona-altistuminen ravintolassa.

Espoon kaupunki kertoo verkkosivuillaan, että mahdollinen altistuminen on tapahtunut Tapiolan Kotipizzassa 5. lokakuuta kello 11.30–12. Tuona aikana ravintolassa ruokailleella henkilöllä on todettu koronavirustartunta.

Kyseisessä ravintolassa mainittuun aikaan vierailleita kehotetaan seuraamaan erityisen tarkkaan mahdollisia koronaoireita.

Aiemmin tällä viikolla Espoon kaupunki kertoi verkkosivuillaan, että mahdollinen altistuminen on tapahtunut myös Suomenojan McDonald'sissa lauantaina 3. lokakuuta kello 15–16.

Koronalle ovat voineet altistua myös henkilöt, jotka ovat olleet kauppakeskus Sellossa ravintola Mandarin Palacessa lauantaina 3. lokakuuta kello 15.30–16.

Koronalle ovat voineet altistua myös samana lauantaina kello 13–16 Suomenojan HopLopissa olleet.

Niin ikään torstaina 1. lokakuuta kello 22–02 Leppävaarassa karaokebaari Sankarittaressa aikaa viettäneet ovat saattaneet altistua.

Mahdollinen korona-altistuminen on tapahtunut myös Lintuvaarassa ravintola Fågelissa torstaina 1. lokakuuta kello 19–20.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut