Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Altistuminen pizzeriassa lounasaikaan Tapiolassa – ravintolassa tuolloin vierailleita kehotetaan seuraamaan mahdollisia koronaoireita

Espoossa on tapahtunut maanantaina mahdollinen korona-altistuminen ravintolassa.

Espoon kaupunki kertoo verkkosivuillaan, että mahdollinen altistuminen on tapahtunut Tapiolan Kotipizzassa 5. lokakuuta kello 11.30–12. Tuona aikana ravintolassa ruokailleella henkilöllä on todettu koronavirustartunta.

Kyseisessä ravintolassa mainittuun aikaan vierailleita kehotetaan seuraamaan erityisen tarkkaan mahdollisia koronaoireita.

Aiemmin tällä viikolla Espoon kaupunki kertoi verkkosivuillaan, että mahdollinen altistuminen on tapahtunut myös Suomenojan McDonald'sissa lauantaina 3. lokakuuta kello 15–16.

Koronalle ovat voineet altistua myös henkilöt, jotka ovat olleet kauppakeskus Sellossa ravintola Mandarin Palacessa lauantaina 3. lokakuuta kello 15.30–16.

Koronalle ovat voineet altistua myös samana lauantaina kello 13–16 Suomenojan HopLopissa olleet.

Niin ikään torstaina 1. lokakuuta kello 22–02 Leppävaarassa karaokebaari Sankarittaressa aikaa viettäneet ovat saattaneet altistua.

Mahdollinen korona-altistuminen on tapahtunut myös Lintuvaarassa ravintola Fågelissa torstaina 1. lokakuuta kello 19–20.