Espoon nuorten urheilijoiden stipendit haettava perjantaihin mennessä

Nuorten urheilijoiden stipendit on tarkoitettu 15-22-vuotta tänä vuonna täyttäville espoolaisille. Sirpa Repo

Espoolaisten nuorten urheilijoiden stipendien hakuaika päättyy tämän viikon perjantaina 16. lokakuuta.

Avustus on tarkoitettu tänä vuonna 15–22 vuotta täyttäville urheilijoille. Sitä voivat hakea sekä yksilö- että joukkuelajien urheilijat.

Hänen edellytetään vuoden aikana saavuttaneen vähintään Suomen mestaruuden tai maaotteluedustuksen. Stipendi myönnetään urheilijan tulevan kauden harjoitus- ja kilpailukulujen kattamiseksi.

Stipendin saajan on oltava espoolainen, jonka kotipaikka on Espoo ja edustaa, mikäli lajin olosuhteet ovat olleet riittävät, espoolaista seuraa. Joukkueen, jolle stipendi myönnetään, on edustettava espoolaista seuraa, joka täyttää avustusten jakoperusteiden yleiset ohjeet.

Hakemukset on toimitettava 16. lokakuuta mennessä Espoon kaupungin kirjaamoon PL 1,02070 Espoon kaupunki tai viemällä osoitteeseen Siltakatu 11 kello 15.45 mennessä tai kaupungin asiointipisteisiin niiden aukioloaikojen mukaan.

Seuran on pyydettäessä annettava selvitys stipendin käytöstä liikuntapalveluille. Myös marras- ja joulukuun urheilijastipendit on anottava määräaikaan mennessä.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut