Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Espoon nuorten urheilijoiden stipendit haettava perjantaihin mennessä

Espoolaisten nuorten urheilijoiden stipendien hakuaika päättyy tämän viikon perjantaina 16. lokakuuta.

Avustus on tarkoitettu tänä vuonna 15–22 vuotta täyttäville urheilijoille. Sitä voivat hakea sekä yksilö- että joukkuelajien urheilijat.

Hänen edellytetään vuoden aikana saavuttaneen vähintään Suomen mestaruuden tai maaotteluedustuksen. Stipendi myönnetään urheilijan tulevan kauden harjoitus- ja kilpailukulujen kattamiseksi.

Stipendin saajan on oltava espoolainen, jonka kotipaikka on Espoo ja edustaa, mikäli lajin olosuhteet ovat olleet riittävät, espoolaista seuraa. Joukkueen, jolle stipendi myönnetään, on edustettava espoolaista seuraa, joka täyttää avustusten jakoperusteiden yleiset ohjeet.

Hakemukset on toimitettava 16. lokakuuta mennessä Espoon kaupungin kirjaamoon PL 1,02070 Espoon kaupunki tai viemällä osoitteeseen Siltakatu 11 kello 15.45 mennessä tai kaupungin asiointipisteisiin niiden aukioloaikojen mukaan.

Seuran on pyydettäessä annettava selvitys stipendin käytöstä liikuntapalveluille. Myös marras- ja joulukuun urheilijastipendit on anottava määräaikaan mennessä.