Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rangersin edustusjoukkue taas koronakaranteeniin – kotiottelun yleisöä ei katsota lähikontakteiksi

Kirkkonummi Rangersin Divarissa pelaava miesten edustusjoukkue on joutunut jo toisen kerran koronakaranteeniin.

Joukkueen kahdella pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Toinen tartunnan saaneista pelaajista on ollut osallisena Kirkkonummen väestönsuojassa viime lauantaina 10. lokakuuta pelatussa salibandyottelussa Rangers–Pirkat.

Kirkkonummen tartuntatautiyksikkö on asettanut joukkueen karanteeniin 20. päivään lokakuuta asti.

Seura kertoo sivuillaan, että lähikontaktit ovat Kirkkonummen tartuntatautiyksikön tiedossa. Kaikkiin asianosaisiin ollaan oltu henkilökohtaisesti yhteydessä.

Yleisöä tai muita toimijoita ei katsota tässä yhteydessä altistuneiksi lähikontaktiin eikä asiasta aiheudu heille toimenpiteitä.

Seura suosittelee kuitenkin paikalla olleita hakeutumaan herkästi COVID-19 -näytteenottoon kotikunnissaan, mikäli ilmenee lieviäkin hengitystieinfektion tai vatsataudin oireita.

Karanteenin takia Rangersin seuraava ottelu SB Vantaa–Rangers siirtyy pelattavaksi myöhemmin. Tämän hetken tietojen mukaan Rangersin seuraava ottelu on 24. lokakuuta ÅIF:n vieraana.

Joukkueen edellinen karanteeni päättyi 3. lokakuuta. Sen vuoksi Rangersin kaksi ottelua jouduttiin siirtämään myöhempiin ajankohtiin.

Edellisen karanteenin vuoksi Rangers on pelannut vasta kolme ottelua. Se on voittanut ne kaikki. Monet muut joukkueet ovat ehtineet pelata jo kuusi ottelua.