Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korjausurakasta ruuhkia Kehä I:lle – Vihdintien ylittävät sillat eivät kestäneet liikennettä odotetusti

Kehä I:lle on luvassa ruuhkia ensi maanantaista 19. lokakuuta lähtien, kun Vihdintien ylittävien siltojen korjaaminen alkaa.

Siltojen päällystys- ja vesieristyskorjausten vuoksi osa sillan ajokaistoista on tilapäisesti pois käytöstä, mikä aiheuttaa ruuhkautumista Kehä I:llä, tiedottaa Väylävirasto.

Vihdintien eli seututien 120:n ylittävät sillat korjataan, koska tien nykyiset päällystekerrokset eivät ole kestäneet suuria liikennemääriä odotetusti.

Korjaustöiden yhteydessä tien päällysteen paksuutta lisätään ja samalla korjataan viime talvena muutamasta kohdin vaurioitunut sillan vesieriste.

Työt valmistuvat marraskuun loppuun mennessä.

Korjaustöiden vuoksi puolet sillan kaistoista on pois käytöstä, mikä hidastaa liikennettä Kehä I:llä.

Töiden ajan molempiin suuntiin on käytössä kaksi ajokaistaa. Myös ramppien kiihdytyskaistat ovat pois käytöstä korjaustöiden ajan, Väylävirasto tiedottaa.

Kaistojen väheneminen aiheuttaa voimakasta ruuhkautumista arkiaamuisin ja -iltaisin, arviolta kello 6.30-9 ja 15-17 välisenä aikana.

Väylävirasto suosittaa autoilijoita käyttämään vaihtoehtoisia reittejä pahimpina ruuhka-aikoina.

Ajantasaisen liikennetilanteen voi tarkistaa Liikennetilanne-palvelusta.