Tällä viikolla kerrottu jo kymmenen espoolaiskoulun korona-altistumisista – viimeisimpien tapausten jäljiltä karanteenissa 400 henkilöä

Espoo on syyslomaviikon aikana kertonut kymmenen koulun korona-altistumisista ennen meneillään olevaa koululaisten lomaviikkoa. Marko Kauko

Espoon kaupunki kertoi perjantaina, että kahden uuden koulun henkilöitä on asetettu kotikaranteeniin korona-altistumisen takia. Kaikkiaan Espoo on tällä viikolla tiedottanut kymmenessä koulussa ennen meneillään olevaa syyslomaa tapahtuneista korona-altistumisista.

Viimeisimmissä tapauksissa Päiväkehrän koulun tiloissa on ollut yksi koronatartunnan saanut, ja tämän seurauksena noin 25 henkilöä on asetettu maanantaina päättyvään kotikaranteeniin.

Myös Nöykkiönlaakson koulussa on liikkunut yksi koronatartunnan saanut. Altistumisen vuoksi noin 40 henkilöä on sunnuntaihin saakka kotikaranteenissa.

Kaikkiaan Espoo on tämän viikon aikana kertonut koulualtistumisten aiheuttaneen noin 400 henkilön kotikaranteenin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut