Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jo viikon 15:s koulu Espoossa altistumislistalle – myös Luksiassa koronakaranteeneja

Espoon kaupungin perjantaina tiedottama Kirstin koulun korona-altistuminen on listalla jo 15:s koulu, jonka korona-altistumisesta on kerrottu kuluvan viikon aikana.

Suvelassa sijaitsevan Kirstin koulun tiloissa on ollut kaksi koronatartunnan saanutta, ja altistuneita on ollut kaikkiaan noin sata. Heidän kotikaranteeninsa päättyvät viimeistään 7. marraskuuta.

Espoo on myös päivittänyt aiemmin ilmoitettujen 14 koulun altistumistilannetta. Ainakin kuudessa tällä viikolla kerrotussa koulussa on ilmennyt, että koulun tiloissa on liikkunut toinenkin koronatartunnan saanut henkilö. Näiden altistumisten takia on määrätty lisää kotikaranteeneja.

Koulutuskuntayhtymä Luksia kertoi perjantaina, että sen Espoon toimipisteessä Perkkaalla on todettu koronavirustartunta yhdellä henkilöllä.

Henkilö on ollut Luksian tiloissa viimeksi tiistaina 3. marraskuuta, ja alle parikymmentä altistunutta on asetettu karanteeniin 15. marraskuuta saakka. Luksian mukaan altistumisesta johtuvia sairastumisia ei toistaiseksi ole tiedossa.

Luksia tiedotti edellisestä korona-altistumisesta Espoon toimipisteessään lokakuun lopussa. Tuolloin asetetut karanteenit päättyvät 8. marraskuuta.

Edit 6.11.2020 klo 16.00: Otsikkoon täsmennetty, että kyseessä on 15:s espoolaiskoulu, jonka korona-altistumisesta on ilmoitettu tällä viikolla.