Yle: Espoolaiskirjailija Max Seeckin teos hilkulla nousta kymmenen kärkeen New York Timesin pokkarilistalla

Espoolaistuneen dekkarikirjailija Max Seeckin Uskollinen lukija -teos pärjää hyvin New York Timesin bestseller-listalla. Mirja Hussain

Espoolaisen dekkaristin Max Seeckin viime vuonna ilmestynyt kirja Uskollinen lukija on lähellä nousta New York Timesin bestseller-listan kymmenen kärkeen, kertoo Yle.

Max Seeckin elokuussa 2019 ilmestynyt Uskollinen lukija on Ylen mukaan sijalla 11 New York Timesin myydyimpien pokkarien listalla. Englanniksi kirjan nimi on The Witch Hunter.

Max Seeck kertoi vuosi sitten Länsiväylän haastattelussa, että Uskollisen lukijan oikeudet oli tuolloin myyty kahdeksaan maahan ja lisää oli luvassa.

– Kirja on hyvä. Se on tähän mennessä paras kirjani. Agentuuri ei ota myytäväkseen paskaa, vaan kirjassa pitää olla potentiaalia menestyä ulkomailla, Seeck sanoi tuolloin haastattelussa.

Uskollinen lukija on Seeckin neljäs teos. Suomen dekkariseura valitsi hänen teoksensa Hammurabin enkelit Vuoden esikoisdekkariksi vuonna 2016.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut