Espoossa mahdollisia uusia altistumisia koronalle kirjastossa ja ravintolassa – kouluissa lisää karanteeneja

Sellon kirjastossa Leppävaarassa on tapahtunut mahdollinen altistuminen koronalle.

Espoon kaupungin mukaan Sellon kirjastossa on lauantaina 7. marraskuuta ollut henkilö, jolla on todettu koronavirustartunta. Henkilö on ollut kirjastossa lauantaina kello 13–17.

Suomenojalla sijaitsevassa ravintola Factoryssa on puolestaan ollut tiistaina 10. marraskuuta kello 12–12.30 henkilö, jolla on todettu koronavirustartunta.

Keskiviikkona kaupunki kertoi, että Leppävaaran Angry Birds -leikkipuistossa on tapahtunut mahdollinen korona-altistuminen. Leikkipuistossa on 3.–5. marraskuuta ollut kaikkina kolmena päivänä kello 15–18 henkilö, jolla on todettu koronavirustartunta.

Espoo on myös tiedottanut uusista tietoon tulleista korona-altistumisista kouluissa.

Espoon kaupunki kertoi keskiviikkona ja torstaina verkkosivuillaan, että Veräjäpellon ja Sepon koulujen sekä Kungsgårdskolan ja Steiner-lukion tiloissa on kussakin ollut yksi henkilö, jolla on todettu koronavirustartunta. Lisäksi Mainingin koulun tiloissa on ollut kolme henkilöä, joilla on todettu koronavirustartunta.

Näistä koulualtistumisista on määrätty karanteeniin kaikkiaan 160 henkilöä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut