Maxin Kala avaa uuden liikkeen – "Me ollaan suunniteltu tätä hurjan pitkään ja sijaintia on palloteltu sinne sun tänne"

Espoon Kauklahdessa sijaitseva kalakauppa Maxin Kala avaa uuden liikkeen. Kalakauppias Max Grönholm kertoo Facebookissa, että uusi myymälä aukeaa tammikuussa Kauniaisissa.

– Me ollaan suunniteltu tätä hurjan pitkään ja sijaintia on palloteltu sinne sun tänne. Tämä oli vain yksinkertaisesti niin mielettömällä paikalla ja hieno liiketila, että me rakastuttiin ja tartuttiin tähän ensisilmäyksellä, Grönholm kirjoittaa kalakaupan Facebook-sivulla.

Uudelle myymälälle löytyi tilat kauppakeskus Granista.

Kauklahtea Maxin Kala ei kuitenkaan ole jättämässä.

– Kauklahdesta ponnistettu ja ikinä, ei ikinä, tulla täältä poistumaan, Grönholm vastaa asiaa kysyneelle Facebookissa.

Maxin Kala avattiin marraskuussa 2016, ja jo seuraavana vuonna nyt kolmekymppinen kalakauppias valittiin Espoon vuoden positiivisimmaksi nuorkauppakamarin, kaupungin ja Länsiväylän järjestämässä äänestyksessä.

Paljasjalkainen espoolainen muutti Kauklahteen vuonna 2011.

– Kun muutin Kauklahteen, tuntui kuin olisi astunut Tylypahkaan. En ole missään muualla törmännyt vastaavaan yhteisöllisyyteen ja ilmapiiriin. Iäkkäät asukkaatkin kertovat, ettei Kauklahdessa tarvitse olla yksin, vaan täältä löytyy ystäviä, Grönholm kuvaili kolme vuotta sitten Länsiväylässä.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut