Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Bikini- ja uikkariväen suosikkiravintola jälleen ilman yrittäjää Helsingissä – haku päällä taas kerran

Helsingin Hietarannan kahvila-ravintola on jälleen kerran ilman yrittäjää. Kesällä 2011 ensimmäisen kerran avautuneessa kahvila-ravintolassa on sen historian aikana ollut jo useampia yrittäjiä, mutta ravintolatoiminnan pyörittäminen on osoittautunut haasteelliseksi tehtäväksi. Ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla suositulla Hietsun uimarannalla.

Nyt Helsingin kaupungin liikuntapalvelut etsii jälleen ravintolayrittäjää tälle Helsingin ehkä ikonisimmalle hiekkarannalle. Helsingin kaupungin nettisivujen mukaan vuokralaiseksi etsitään kokenutta kahvila- tai ravintolatoimijaa, joka toiminnallaan tukee ranta-alueen viihtyisyyttä, saatavuutta ja monipuolisuutta.

Haettavalta ravintoloitsijalta toivotaan selkeitä ja laajoja aukioloaikoja, alan kokemusta palvelun tuottamisesta, kohtuullista hinnoittelua, asianmukaista kalustoa, merestä ja rannasta nauttimisen mahdollistamista laajalle yleisölle erityisryhmät huomioiden, sekä sitoutumista ranta-alueen muuhun toimintaan. Vuokrattava, täysin varusteltu tila on kooltaan 311 neliömetriä, jonka lisäksi käytössä on noin 200 neliömetriä kattava ulkoterassialue.