Espoossa mahdollinen altistuminen koronalle uimahallissa – viikon alkuun tieto myös 278 henkilön karanteeneista kouluissa ja päiväkodeissa

Keski-Espoon uimahallissa on tapahtunut mahdollinen altistuminen koronalle. Espoon kaupungin mukaan uimahallissa torstaina 12. marraskuuta kello 18.30–19.30 olleella henkilöllä on todettu koronavirustartunta.

Tuolloin uimahallissa olleita kehotetaan seuraamaan erityisen tarkkaan mahdollisia koronaoireita.

Espoo päivitti maanantai-iltana myös kaupungin verkkosivuilla julkaistavaa listaa koulujen ja päiväkotien korona-altistumisista.

Maanantaina listalle lisättiin tieto kuudessa koulussa ja yhdessä päiväkodissa altistumisen takia määrätyistä koronakaranteeneista.

Karanteeniin määrättyjä henkilöitä on Kilon koulussa 37, Lintumetsässä 84, Saarnilaaksossa 35, Mainingissa 15, Tiistilässä 42 ja Vanttilassa 47. Nimeltä mainitsemattomassa päiväkodissa karanteeniin määrättyjä on 18.

Kaikkiaan maanantaina kerrottiin 278 henkilön kotikaranteeneista.

Kaupungin sivuilla oleva karanteenilista päivittyy viiveellä. Tietoja lisätään listaan vasta sen jälkeen kun karanteeniin asetettujen lasten huoltajat sekä muiden lasten huoltajat ja henkilökunta ovat ensin saaneet tiedon ja altistuneiden määrä on pystytty selvittämään jäljitysketjujen perusteella.

Edit 16.11.2020 klo 19.25: Lisätty otsikkoon ja leipätekstiin tieto Keski-Espoon uimahallin mahdollisesta korona-altistumisesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut