Poliisi Suurpellon ampumisesta: "Tapaaminen liittyi uhrin irtautumiseen järjestäytyneestä rikollisryhmästä" – kahta nelikymppistä miestä epäillään murhasta

Keskusrikospoliisi on saanut valmiiksi Espoon Suurpellon heinäkuisen ampumisen esitutkinnan. Poliisi epäilee kahta miestä murhasta.

Tutkinnassa on ollut mukana myös Länsi-Uudenmaan poliisilaitos.

Vuonna 1995 syntynyttä miestä ammuttiin heinäkuun alkupuolella Suurpellon Klariksentiellä. Hän kuoli myöhemmin vammoihinsa.

Ampuminen tapahtui 7. heinäkuuta noin iltayhdeksältä. Hätäkeskus sai ilmoituksia laukauksista, ja tapahtumapaikalta löytyi mies, jota oli ammuttu.

Murhasta epäillyt kaksi miestä ovat kumpikin syntyneet vuonna 1980, ja he ovat olleet vangittuina 10. heinäkuuta lähtien.

– Poliisin tiedon mukaan rikoksesta epäillyillä on vahvoja kytköksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Esitutkinnan perusteella tapaaminen henkirikoksen tapahtumapaikalla Klariksentiellä liittyi uhrin irtautumiseen järjestäytyneestä rikollisryhmästä, johon myös epäillyt kuuluvat, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Aarnisalo keskusrikospoliisista sanoo tiedotteessa.

Juttu siirtyy nyt syyteharkintaan Etelä-Suomen syyttäjäalueelle.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut