Poliisi: 16-vuotiasta epäillään kahdesta tapon yrityksestä Kirkkonummella – "Virkaurallani en muista vastaavaa tapahtuneen koskaan"

Kuvituskuva. Annika Pitkänen

Länsi-Uudenmaan poliisi on saanut valmiiksi tutkinnan Kirkkonummella lokakuun alussa tapahtuneesta tapon yrityksestä ja törkeästä ryöstöstä.

Tolsassa 2. lokakuuta tapahtuneista rikoksista epäiltynä on kuusi henkilöä, joista nuorin on 15-vuotias.

Teon johdosta on edelleen vangittuna yksi henkilö, 16-vuotias kirkkonummelainen poika. Häntä epäillään myös toisesta Kirkkonummella tapahtuneesta tapon yrityksestä.

Molemmissa tapauksissa tekovälineenä on poliisin mukaan ollut veitsi ja kummassakin tapauksessa uhreissa on ollut lukuisia veitsen aiheuttamia vammoja.

Poliisi pitää poikkeuksellisena sitä, että nuoria epäillään erittäin vakavista rikoksista, ja etenkin sitä, että yksi tekijä liittyy kahteen lyhyen ajan sisällä tapahtuneeseen rikokseen.

– Virkaurallani en muista vastaavaa tapahtuneen koskaan, vaan kyseessä on todella poikkeuksellinen tapaus, tapauksen tutkinnanjohtajana toiminut rikoskomisario Nina Kangas kertoo poliisin tiedotteessa.

Toinen tapon yrityksenä tutkittava teko tapahtui Kirkkonummen keskustassa Asematiellä 26. syyskuuta. Tapauksessa ei epäillä muita henkilöitä vangittuna olevan 16-vuotiaan lisäksi.

Poliisin mukaan myös Asematien tapon yrityksen tutkinta saadaan valmiiksi lähiaikoina.

Edit 17.11.klo 16.45: Lisätty otsikkoon poliisin sitaatti

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut