Espoo peruu merkittävän osan kulttuuritapahtumista kolmeksi viikoksi – kirjastoja ja museoita ei suljeta

Espoon kaupungin kulttuuritapahtumista iso osa on peruttu maanantaista lähtien. Anneli Tuominen-Halomo

Perjantaina kerrotut uudet koronalinjaukset hiljentävät ison osan Espoon kulttuuritapahtumista maanantaista lähtien.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaan kaikkien sisätiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien enimmäishenkilömäärä rajoitetaan pääkaupunkiseudulla 20 henkeen maanantaista 23. marraskuuta lähtien. Rajoitukset ovat voimassa kolme viikkoa.

Espoon kaupunki kertoi perjantai-iltapäivällä peruvansa kaikki yli 20 hengen kulttuuritapahtumat rajoitusaikana. Päätös koskee kaikkia Tapiola Sinfoniettan konsertteja sekä tapahtumia Sellosalissa, Kannusalissa, Espoon Kulttuurikeskuksessa ja Lasten kulttuurikeskus Aurorassa.

Espoon mukaan kirjastot ja museot pidetään auki normaalien aukioloaikojen mukaisesti, ja niissä noudatetaan voimassaolevia maski-, turvaväli- ja muita suosituksia.

– Ihmisten hyvinvoinnin näkökulmasta on tärkeää, ettei kaikkia kulttuuripalveluja tarvitse sulkea ja että voimme epidemiatilanteesta huolimatta pitää kirjastot ja museot edelleen auki, Espoon kulttuurijohtaja Susanna Tommila sanoo tiedotteessa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut