Liikenneonnettomuuksien määrä laskenut tänä vuonna viidenneksellä Espoossa – kuolleiden määrä kasvussa

Liikennemäärät laskivat Espoossa keväällä yli 30 prosenttia, mutta ovat nyt enää seitsemän prosenttia pienemmät kuin vuotta aiemmin. Kuvituskuva. Päivi Tuovinen

Liikenneonnettomuuksien määrä on laskenut Espoossa kuluvan vuoden kymmenen ensimmäisen kuukauden aikana.

Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan Espoossa tapahtui tammi-lokakuussa 20 prosenttia vähemmän liikenneonnettomuuksia kuin edellisvuoden vastaavana aikana.

Samaan aikaan onnettomuuksissa kuolleiden määrä on Espoossa puolitoistakertaistunut edellisvuodesta. Tänä vuonna liikenneonnettomuudet ovat Espoossa vaatineet kuusi kuolonuhria.

Onnettomuuksissa loukkaantuneiden määrä on puolestaan Espoossa laskenut tammi-lokakuussa 31 prosentilla.

Keväällä liikennemäärät laskivat Espoossa yli 30 prosentilla. Kevään jälkeen liikennemäärät ovat kääntyneet nousuun, ja tällä hetkellä Espoon liikennemäärät ovat seitsemän prosenttia pienemmät kuin viime vuonna.

Jalankulkijat ja pyöräilijät

Jalankulkijoiden loukkaantumiseen johtaneet henkilövahinko-onnettomuudet ovat tammi-lokakuussa vähentyneet Espoossa 54 prosenttia edellisvuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

Tänä vuonna Espoossa ei ole kuollut onnettomuudessa yhtään jalankulkijaa.

Onnettomuuksissa loukkaantuneiden pyöräilijöiden määrä on tammi-lokakuussa puolitoistakertaistunut Espoossa edellisvuoteen verrattuna.

Tänä vuonna yksi pyöräilijä on Espoossa kuollut onnettomuudessa.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut