Joukkoliikenne hyrähtää käyntiin joulupäivänä noin kello 11 – näin pyhät pilkkovat HSL-liikennettä

Joulun ja vuodenvaihteen pyhien aikana HSL siirtyy poikkeusaikatauluihin. Jouluaattona on sunnuntaiaikataulut ja joulupäivänä liikenne alkaa noin kello 11. Uudenvuodenaattona on perjantain aikataulut, lisälähtöjä ei ajeta, myös metroliikenne päättyy normaaliin aikaan arkiaikataulujen mukaisesti.

Uudenvuodenpäivänä on sunnuntain aikataulut. Lähijunat ajetaan kuitenkin uudenvuodenpäivän ja lauantain välisenä yönä kuten normaalina perjantain ja lauantain välisenä yönä. U-bussilinjoilla on poikkeukset mahdollisia.

Loppiaisaattona tiistaina 5. tammikuuta ajetaan perjantain aikataulujen mukaan. U-bussilinjoilla ovat poikkeukset mahdollisia. Loppiaispäivänä 6. tammikuuta on sunnuntailiikenne. U-bussilinjoilla ovat poikkeukset mahdollisia. Lisälähtöjä ei ajeta uudenvuodenaattoyönä. Koulujen loma-aikana osaa bussilinjoista ei liikennöidä lainkaan tai aikatauluissa on poikkeuksia.

Hautausmaille järjestetään lisäliikennettä jouluaattona 24. joulukuuta. Linja 24X liikennöi Hietaniemen kierroksen yksisuuntaisena myötäpäivään. Linja 24X liikennöi Asema-aukion (Postitalo, H2038) ja Hietaniemen välillä 15 minuutin vuorovälein noin kello 10–17. Paluulähdöt Hietaniemenkadulta pysäkiltä Hietaniemi (H1269). Linjan 24 lähdöt ajetaan suoraan Mechelininkatua pitkin, jolloin Hietaniemen lenkki jää linjalta ajamatta ja pysäkit Väinämöisenkatu (H1266), Väinämöisenkenttä (H1268), Hietaniemi (H1270), Hietakannaksentie (H1259) sekä Taivallahti (H1282) ovat poissa käytöstä.

Linjalla 722 järjestetään lisäliikennettä Honkanummen hautausmaalle. Linjalla ajetaan tunnin välein lisälähtöjä kello 7.26–16.26 Rautatientorilta ja kello 8.15–17.15 Havukoskelta.

Tarkemmat tiedot poikkeusaikatauluista löydät täältä .

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut