Espoon lukiolaiset siirtyvät etäopetukseen – luvassa jälleen lounaspaketteja

Lukiolaiset siirtyvät etäopetukseen Espoossa, koska koronatilanne on heikentynyt pääkaupunkiseudulla nopeasti. Kuvituskuva. Arkisto/Johanna Erjonsalo

Sirkku Aalto

Espoon lukioiden opiskelijat siirtyvät etäopetukseen viimeistään tämän viikon torstaista alkaen. Etäopetus jatkuu joululoman alkamiseen asti, tiedottaa Espoon kaupunki.

Lukiolaiset siirtyvät etäopetukseen, koska koronatilanne on heikentynyt pääkaupunkiseudulla nopeasti. Välttämättömistä lähiopetustarpeista huolehditaan kaupungin mukaan myös etäopetusjakson aikana. Lähiopetukseen on tarkoitus palata joululoman jälkeen tammikuussa, mutta pääkaupunkiseudun kaupungit seuraavat koronatilannetta.

Etäopetuksessa oleville lukiolaisille on viime kevään tapaan jaossa lounaspaketteja. Kehittämispäällikkö Juha Nurmi Espoon kaupungilta kertoo, että lounaspakettijakelun alkaminen voi vaihdella hieman lukioittain. Kukin lukio ohjeistaa jakelusta omia opiskelijoitaan.

Lukiolta noudettava lounaspaketti sisältää useamman aterian, joten pakettia ei tarvitse hakea joka päivä erikseen.

– Tässä on kolmisen viikkoa lukukautta jäljellä, joten varmaan tässä tulee kolme jakelukertaa, Nurmi arvioi.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut